Velkommen til Mike Radoor's

Produktivitetsblog

Bulletproof guide til opstart af nye projekter

Hvad end du er selvstændig, projektleder eller ansat i en virksomhed vil din virkelighed ofte være, at nye initiativer og projekter starter op flere gange årligt i dit professionelle liv. Her får du en guide til, hvordan man bedst muligt sikrer sig, at projektet bliver succesfuldt. En afgørende ting er, at stille de rigtige spørgsmål inden projektet starter.
Mike Radoor
January 22, 2023

Sådan påvirker koffein din søvn

Jeg vil anbefale, at du max drikker to kopper kaffe om dagen. Evt. tre hvis de ikke er for stærke. Og drik den sidste inden 14.00, hvis din sengetid er 23.00. Og de her råd gælder kun, hvis du overhovedet ikke har problemer med at sove om aftenen. Har du jævnligt problemer med at sove, vil jeg klart anbefale dig kun at drikke én kop kaffe i løbet af formiddagen eller sen morgen.
Mike Radoor
January 16, 2023

Sådan opnår du work-life balance i en fart

Work-life balance handler dybest set om, at der er en ligevægt mellem, hvor meget du prioriterer dit arbejde og din fritid. Men hvis du er i en periode af dit liv, hvor du bliver nødt til at arbejde et antal timer, der gør det svær, så får du lige nogle life hacks og nogle gode råd, der gør dit liv nemmere i dette blogindlæg
Mike Radoor
January 11, 2023

Du bør blive bedre til at sige nej

Det handler ikke om Time Management, men om "Self Management". Basalt set skal du lære at sige nej til dig selv. Du skal forstå, at du ikke kan opnå det hele. De fleste af os overvurderer, hvor meget tid vi har. Og det saboterer vores største mål og drømme i livet.
Mike Radoor
December 25, 2022

Skab et ‘growth mindset’

I har ofte hørt mig tale om mindset. Du skal have et mindset, der gør, at du bliver bedre til de ting, du gerne vil være god til og kommer tættere på de mål, du har sat dig for at nå. Men det mindset kan også føres over til et medarbejderperspektiv. Da jeg var co-founder i Miinto var én af de vigtigste ting for mig som leder, at kultivere et ‘growth mindset’ blandt mine ansatte.
Mike Radoor
December 25, 2022

Få din hjerne i topform via din kost

Vores måde at omtale mad på har i for langt tid handlet alt for meget om kalorier og for lidt om sundhed. Men det er ikke kun din krop, du holder sund og frisk ved at spise de rigtige ting. Din hjerne vil også takke dig for dine madvalg. Her er nogle af de bedste fødevarer til en sundere og mere velfungerende hjerne.
Mike Radoor
December 9, 2022

3 steps til High Performance

Du kan være nok så klog, du kan være nok så kreativ, og du kan være nok så ambitiøs. Men hvis du ikke evner at holde fokus, så kan det hele smuldre mellem fingrene på dig. Du kan se tilbage på spildte år, hvor dit liv ikke har rykket sig i den rigtige retning. I værste fald hele dit liv, når du engang ser tilbage på det om forhåbentligt mange år. Det skal IKKE ske for dig.
Mike Radoor
December 9, 2022

Kom dine overspringshandlinger til livs

I dette blogindlæg kommer jeg med tre tips, som du kan implementere med det samme, så du har de bedste forudsætninger for at nå dine mål og komme dine overspringshandlinger til livs. Et MUST read for dig, som ofte udsætter dine ting.
Mike Radoor
November 24, 2022

Få det meste ud af dit Start-up team

I dette blogindlæg vil jeg komme ind på hvordan du kan maksimere ydeevnen i dit team, uden at nogen brænder ud. Et godt spørgsmål, men som Jesper Buch sagde, da han var min mentor og angelinvestor i miinto: Proces proces proces. At sikre dine processer i din start-up er tydelige og maksimerede, er en vigtig øvelse.
Mike Radoor
November 12, 2022

Gode råd til at få det bedste ud af dine High Performers

Dette blogindlæg indeholder nogle gode råd til ledere af virksomheder, som har High Performers i medarbejderstaben.‍Læs med og få det meste ud af dine medarbejdere.
Mike Radoor
November 11, 2022

Sådan kommer du i Flow Stadie og maksimerer dit fokus

Hvis du vil have mere ud af dit arbejdsliv, performe bedre og blive mere værdifuld, så skal du tænke over din tid. De fleste kan levere et godt stykke arbejde, men dem der er high performers ved, at deres tid er deres værdi. Lær om Flow Stadiet i dette blogpost
Mike Radoor
November 8, 2022

Knæk koden til at få mere gjort, på mindst tid muligt.

I 2013 knækkede jeg sammen med stress. Jeg sad på et fly på vej mod Amsterdam, men anede ikke på det tidspunkt, hvor jeg lettede fra eller skulle hen. En super traumatisk oplevelse, som jeg stadig får gåsehud af at tænke tilbage på. Lær hvordan du kan opnå mere på mindre tid i dette blogindlæg.
Mike Radoor
October 24, 2022

Sådan bruger jeg daglig journalføring til at optimere min dag

Lær hvordan du optimere din hverdag blive mere effektiv og fokuseret via daglig journalføring og videnskaben bag håndskrivning vs. tastaturskrivning. Du vil blive overrasket positivt. Trust me!
Mike Radoor
October 19, 2022

6 produktivitets hacks som mega succesfulde mennesker praktiserer

Få nogle af de absolut bedste produktivitets hacks via dette indlæg. Her kommer jeg tæt på nogle af de mest succesfulde mennesker i verden og deres hacks.
Mike Radoor
October 18, 2022

Planlæg din perfekte uge

Sådan planlægger du den perfekte uge!
Mike Radoor
October 15, 2022

High Performance Ritualer inspiration

Få inspiration til en bedre hverdag via High Performance Ritualer.
Mike Radoor
October 15, 2022

Maksimalt fokus på 90 minutter

Skab x 10 mere fokus på dine opgaver
Mike Radoor
October 15, 2022

Din komfortzone bremser din udvikling

Lær at undgå overspringshandlinger
Mike Radoor
October 15, 2022

10 ting som stjæler dit fokus og hvad det "koster" dig.

Dit fokus er en af de vigtigste "aktiver" i livet. Lær at bevare det så meget som muligt.
Mike Radoor
October 15, 2022