Tilbage til Gratis Redskaber

Maksimalt fokus på 90 minutter

Del dette opslag

Skab det maksimale momentum i dit fokus med denne teknik

Kender du det med at dit fokus svinger? Er du god til at multitaske, altså springe mellem opgaverne? Hvis svaret er ja, så ligger problemet der. DU MULTITASKER og det er vi IKKE i stand til som mennesker. Multitasking betyder helt grundlæggende, at du veksler mellem opgaver, hurtigt. Det koster på fokuset og den mentale energi. Faktisk fandt forskere frem til, at vi gør simple opgaver mere komplekse ved, at veksle hurtigt mellem dem. Med "opgave" mener jeg en handling. Det kan f.eks. være at du arbejder på dit projekt og pludseligt vil se dig lidt omkring på sociale medier. Det koster og det koster dyrt!

Derfor vil jeg gerne lære dig lidt om min SINGLE FOKUS teknik, som har skabt mig x 10 mere fokus. Hvis jeg kan, så kan du også!

Alt starter med at have mål for året...

Hvert år rejser jeg alene væk i 5-7 dage. Jeg rejser ofte til et varmt klima i de kolde vintermåneder i Danmark som f.eks. Dubai. Det er mine mest givende dage for året, når det kommer til året som kommer. Jeg bruger 5-7 dage på at evaluere året som gik, brainstorme over læringskurver, forbedringer, sejre og mål for året som kommer. Det er 5-7 dage hvor 95% af de normalt forstyrrende elementer er pakket helt væk. Ingen sociale medier. Ingen nyhedssites. Ingenting andet end mig, varmt klima, mine noter og min Remarkable.

Jeg har en helt unik målsætningsproces, som virkelig er effektiv. En metode jeg også underviser i via mit Online Mentorforløb M·E·R·E.

Med mine mål tydeligt defineret...

Har jeg månedlige og ugentlige rutiner som gør mig i stand til at være maksimalt fokuseret på de mest vitale opgaver, men lad mig give dig et kort indblik i hvordan mine rutiner ser ud.

Hver måned bruger jeg 3 timer på at:

 • Evaluere måneden som gik
 • Lære fra mine fejl
 • Lære fra mine sejre
 • Afstemme mine handlinger
 • Kigge på mine mål samt handlinger for måneden som kommer

Min søndagsrutine er næsten den samme, men det er her hele pointen med 90 minutters fokus sessioner kommer ind i billedet. Hver søndag morgen mellem 07:00-09:00, spørger jeg mig selv om disse 6 spørgsmål:

 1. Hvad fik jeg udrettet?
 2. Hvad har jeg lært?
 3. Hvad skal jeg blive bedre til?
 4. Hvad skal jeg gøre anderledes og hvordan?
 5. Hvad er mine mål for ugen?
 6. Hvad er jeg taknemmelig for i mit liv?

Jeg bruger godt 2 timer (nogen gange mindre tid) på at evaluere min uge. Jeg skriver mine tanker ned og får dem vendt med mig selv. En helt fantastisk øvelse, som giver mig nye ideer, læringer og fremgangsmåder.

Nu kommer mine 90 min fokus sessioner på spil...

Forestil dig at du afsætter 90 minutter til en given opgave. Du har den planlagt og du ved præcist hvad du skal få udført og fokusere på. Når opgaven kommer fralægger jeg mig alt andet end opgaven. Min mobil er væk. Mine faner på min macbook er lukket ned. Jeg sidder uforstyrret og gerne med DEEP WORK musik i ørene. Jeg er maksimalt fokuseret og jeg multitasker ikke.

Måden jeg får mine mål, delmål og projekter lavet om til 90 minutters fokus sessioner:

Når mine mål for ugen som kommer er skrevet ned (bekræftet eller ændret en anelse), bruger jeg 10-15 minutter på at brainstorme over hvilke handlinger som vil skabe maksimalt med output for målet. En helt fantastisk øvelse, som giver min underbevidsthed chancen for at komme i spild. Ved siden af min brainstorm session, har jeg min såkaldte Could-Do-Liste, som fungerer som en ide-liste, som jeg i løbet af ugerne får tømt min hjernen for ideer med.

Når listen er klar, bruger jeg Gary Keller's teknik: The One Thing, som siger: "What's the one thing I can do, such that by doing it everything else is easier or unnecessary?”. Jeg finder de mest VITALE opgaver, som vil give mig absolut mest output mod mine mål.

Nu skal disse opgaver laves til fokus sessioner. Hertil bruger jeg mit ugentlige målsætningsark, som jeg har bygget over årene. Et bulletproof system, som også er med i mit Online Mentorforløb. Jeg blokerer 3 x 90 minutter mandag til fredag, med gennemtænkte og prioriteret opgaver for målene.

Når mandag kommer...

Ved jeg med 100% sikkerhed hvad mine dage skal gå med. Jeg har alt planlagt og nu skal jeg bare trykke på PLAY. Denne teknik har givet mig x 10 mere fokus, mindre stress, mere tid, mere omsætning... mere alt. Den virker og mine elever taler højt om den på TrustPilot.

Rigtig god fornøjelse med at blive maksimalt fokuseret!

Bh. Mike Radoor

50 Succesfulde vaner + Vanetracker
Gratis e-bog her
M·E·R·E Nyhedsbrev

Gratis Redskaber direkte til din indbakke hver mandag.

Du tilmelder dig automatisk mit nyhedsbrev
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hvordan ville dit bedste år nogensinde føles?

SE GRATIS VIDEO NU og få hemmelighederne til at skabe dit bedste år nogensinde!

Du tilmelder dig automatisk mit nyhedsbrev
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre blogindlæg

Gå på opdagelse i andre blogindlæg her

Category
5 min read

Min Daglige Planlægningsrutine: Nøglen til Selvudvikling og Effektivitet

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan jeg håndterer travle dage og holder mine mål i sigte? I mit seneste blogindlæg deler jeg min personlige morgenrutine - et simpelt, men kraftfuldt værktøj, der har revolutioneret min tilgang til hverdagen og selvudvikling. Læs med og find ud af, hvordan du kan anvende disse strategier til at optimere din dag, forbedre dit netværk og opnå dine mål. Dette er mere end bare en to-do liste; det er nøglen til personlig vækst og effektivitet.
Category
5 min read

Selvudvikling og hvad det har gjort for mig

Selvudvikling er en essentiel og livslang rejse, der starter med at investere i viden gennem bøger som "Ubegrænset Kraft" af Tony Robbins, "No Excuses!" af Brian Tracy, eller "Begynd med Vanerne". Disse bøger skal ikke blot læses, men studeres dybt, med fokus på at omsætte teori til praksis. Det handler om at tage ny viden og forståelse og omsætte dem til konkrete handlinger. Efterfølgende spiller mentorer som Tony Robbins og Carsten Mikkelsen en vital rolle i at guide og forme rejsen. Selvudvikling sammenlignes med min egen erfaring med dansk grammatik, hvor læringen stoppede i 10. klasse; det illustrerer vigtigheden af kontinuerlig læring og udvikling. Gennem en omfattende evaluering i mit Mentorforløb MERE, hvor elever besvarer 50-70 spørgsmål, belyses behovet for selvudvikling i diverse livsaspekter. Selvudvikling er som en evig softwareopdatering til hjernen, essentiel for personlig vækst og forståelse.
Category
5 min read

Personlig udvikling og hvad det kan gøre for dig

Dette blogindlæg dykker ned i betydningen af personlig udvikling og dets indvirkning på vores liv. Vi mennesker går igennem forskellige stadier af læring, lige fra at være ubevidst inkompetente til at være ubevidst kompetente. Forfatterens rejse fra uvidenhed til selverkendelse via personlig udvikling begyndte med en bog, der introducerede ham til 30 "power spørgsmål", som forandrede hans perspektiv på livet. Desværre mangler vores uddannelsessystem fokus på personlig udvikling, hvilket forlader mange uden de nødvendige værktøjer til at forstå sig selv og bygge meningsfulde relationer. I en konstant skiftende verden er personlig udvikling blevet en uundværlig færdighed. Det er tid til at værdsætte og investere i personlig udvikling for at leve et mere meningsfuldt og berigende liv.
Mit nyhedsbrev er 100% ren værdi. Essentielle systemer, hacks og startegier. Alt sammen gratis i din mail.
Du tilmelder dig automatisk mit nyhedsbrev
Godt! Vi ses i din indbakke hver mandag
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 MERE. All rights reserved.