BEGYND MED 
VANERNE

En fortælling om livsstilsforandring gennem vaneændring. Bogen er en guide til, hvordan du kan ændre dine vaner, få mere motivation i hverdagen samt opbygge en stærkere og sundere krop ved at fokusere på blandt andet kalorier, proteiner og kulhydrater.

I denne bog får du redskaberne til en mere energisk, glad og produktiv hverdag.

Har du nogensinde tænkt over, hvad der skal til for at få en ny livsstil?
Mike’s grundlæggende filosofi er, at hvis man ændrer sine vaner, så smitter det positivt af på ens mentale og fysiske helbred.

Redskaber til at ændre din livsstil

Redskaber til en stærk mentalitet

Redskaber til at skabe vedvarende motivation

Autentisk fortælling om Mike’ stress sammenbrud og vejen til at blive rask

 

Anmeldelser

fra SAXO.COM

FANTASTISK fortalt og hvad er endnu bedre så er den super brugbar. Blev virkelig opslugt at den del med vaner da det er noget jeg selv at haft "bøvl" med.. Kost delen er så godt beskrevet, at man fra dag et, sagtens selv kan.... Bogen bliver en godt stykke værktøj for mig...

Morten A

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En meget motiverende og inspirerende bog der giver stof til eftertanke. Kan varmt anbefales til alle med en travl hverdag men også hvis man ønsker en sundere livsstil ved hjælp af få simple og nemme værktøjer!

Mustafa M

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bund ærlige Mike fortæller sin rejse fra start til slut. Masser af god tips til hvordan man kan forbedre sine vaner og sig selv til et "bedre" menneske. God energi og postivt mindset. En bog du ikke må gå glip af at læse

Marco M

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En ærlig fortælling  og sårbar fortælling som giver stof til eftertanke! En bog med gode og konkrete værktøjer

Jannich R

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende bog - giver nogle gode og brugbare redskaber man kan anvende i hverdagen hvis man gerne vil ændre livsstil og vaner - den skrevet med en ærlighed som fanger og som gør man nemt kan relatere til sin egen hverdag - helt klart 5 stjerner

Helle M

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig stærk, ærlig og meningsfuld bog. Er blevet super motiveret og inspireret til selv at komme igang med at ændre mine vaner imod et sundere liv.

Peter Z

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Køb bogen i dag

Få Begynd Med Vanerne sendt til døren allerede i dag.
“Vejen til en sundere, gladere og mere effektiv udgave af dig selv”

Få overblikket her

Kapitel 1: Slave af dine vaner

Op mod 45% af vores hverdag er styret af vaner. I dette kapitel bliver du klogere på vaner og hvordan du skaber nye sunde samt bliver af med de mindre gode

Kapitel 2: Handling & motivation

De fleste af os mister motivationen og den kan ofte være svær at genfinde.
Dette kapitel giver dig opskriften for vedvarende motivation.

Kapitel 3: Forstå dine kalorier

Overvægt skabes via et kalorieoverskud og med dette kapitel vil du fremadrettet altid kunne smide det overflødige fedt uden nogen fancy diætnavne som hjælp.

Kapitel 4: Får du nok proteiner?

Hvorfor er proteiner så vigtige for os og hvad er det hele fitnessbranchen "vil" med dem. Mike dækker alt du har brug for at vide om proteiner i dette kapitel

Kapitel 5: Den "perfekte" krop

Uanset om du vil tones, strammes op, tabe dig, blive markeret eller bygge flotte muskler, dækker dette kapitel alle kropsformer og vejen dertil.

Kapitel 6: De dine undskyldninger i øjnene

Vi bremses ofte af usikkerhed, undskyldninger, frygt for forandring, men i dette kapitel kan du lære at se dem i øjnene og få fart på din udvikling.

Kapitel 7: Få tingene gjort

Selvdisciplin hænger unægteligt sammen med selvværd. Dette kapitel lærer dig at komme fremad og redskaberne herom.

Kapitel 8: Om at fejle

At fejle er aldrig rart, men hvad nu hvis du lærte at elske fejl og det at fejle?
Det vil dette kapitel berige dig med.

Kapitel 9: Sådan lykkes det for dig

Du har nu fået opskriften til en sundere, gladere og mere effektiv hverdag. Nu skal den sættes i værk og planen får du med dette kapitel

Sæt turbo på din livsstil

Med Begynd Med Vanerne kan du sætte turbo på netop den livsstil, der bringer dig glæde, energi, produktivitet og overskud i din hverdag.

Om Mike Radoor

Mike Radoor er ekspert i adfærdsændring, motivation og sammenhængen mellem krop og psyke. Mike coacher i, og holder foredrag om, adfærdsændring og peak performance samt hvordan du skaber en stærk indre motivation, der gør, at du vågner op hver dag sprængfyldt med energi.

Mike’s kernefokus er de sunde vaner, som danner fundamentet for den indre styrke, en stærk krop og glæde i hverdagen.
Et sådant fundament former motiverende individer med energi og overskud til de mest hektiske tider - både på arbejdet og i livet.

Mike har været igennem et hektisk stress forløb, men ved hjælp af adfærdsændring er han kommet tilbage stærkere end nogensinde.

FAQs

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg returnere bogen?

Du har altid 30 dages fortrydelsesret ved bogsalg.

Hvor hurtigt leveres bogen?

Alt efter postens leverancetider, går der nok 2-5 dage efter betalt bestilling